[영어] 스테이크 굽기 Steak doneness: Medium-Rare
스테이크는 미국 및 유럽 레스토랑에서도 제일 비싼 메뉴이지요.
항상 고민되는 것은 어느 정도로 스테이크를 익히는게 맛있을지 입니다.
개인적으론 Medium-Rare를 선호하는데, 어떤 때는 Well-Done이 더 맛있는 경우도 있는 듯
합니다.
If you prefer char-grilled flavor or you’re cooking a bone-in steak, take the steak outside and cook it on a preheated gas or charcoal grill. Either way, it should take about 4 to 5 minutes per side in about 130F temperature for a 1-inch steak.
카툰에서 황새치 스테이크 그릴구이를 원하고 있네요.
“Fresh swordfish
steaks
. He likes them grilled outside.”
“신선한 황새치
스테이크
. 그는 그 것을 바깥에서 굽는 걸 좋아해.”